עוגת גבינה
של אורה הלפרין

עוגת גבינה יחסי ציבור
4 ביצים
1/2 ק"ג גבינה לבנה 5 אחוז תנובה
1/4 1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
3 כפות גדושות קמח רגיל
1 כוס חלב תנובה (קצת פחות מכוס)
לציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1/3 חבילת שוקולד לבן
ההכנה:
1. מקציפים ארבעה חלבונים ורבע כוס סוכר.
2. מערבבים בקערה נוספת את כל שאר החומרים וארבעה חלמונים.
3. מוסיפים בעדינות את הקצף ומערבבים בעדינות.
4. אופים בתבנית חד פעמית מס' 28 בתוך תבנית נוספת עם 1 1/4 כוס מים ב-180 מעלות למשך חמישים דקות.
5. מכבים את התנור והעוגה נשארת בפנים עוד כחצי שעה. מדי עשר דקות פותחים קצת את דלת התנור.
ההציפוי:
1. מקציפים מיכל שמנת מתוקה ושתי כפות סוכר ומורחים על העוגה.
2. מעל מגרדים על פומפיה דקה את השוקולד.