גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


צלעות טלה עם חומוס, בצל ולימונים כבושים

של אביב משה, מסה

של אביב משה | 2/6/2008 10:21 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צלעות טלה עם חומוס, בצל ולימונים כבושים.
צלעות טלה עם חומוס, בצל ולימונים כבושים. מיכל לנרט
החומרים ל-4 מנות:
1 ק"ג צלעות טלה, נקיות מעודפי שומן
מלח ופלפל, לפי הטעם
3-2 כפות שמן זית
2 בצלים פרוסים דק
1 כוס גרגירי חומוס, מושרים ומבושלים מראש (אפשר קפואים ומופשרים)
3 עגבניות קלופות וקצוצות
1 כף לימונים כבושים, קצוצים
1 כף פטרוזיליה קצוצה
מיץ מלימון 1
שמן זית, להגשה

ההכנה:
1. ממליחים ומפלפלים את הצלעות וצולים בתנור מחומם למצב גריל או על גריל (מנגל) למידה הרצויה.
2. מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
3. מוסיפים גרגירי חומוס,
עגבניות, לימונים כבושים, פטרוזיליה ומיץ לימון, ומבשלים כחמש דקות על אש קטנה.
4. מסדרים את תערובת הבצל בצלחות ההגשה, מניחים מעל את הצלעות, יוצקים מעט שמן זית לקישוט, ומגישים.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים