צלעות טלה עם חומוס, בצל ולימונים כבושים
של אביב משה, מסה

צלעות טלה עם חומוס, בצל ולימונים כבושים. מיכל לנרט
1 ק"ג צלעות טלה, נקיות מעודפי שומן
מלח ופלפל, לפי הטעם
3-2 כפות שמן זית
2 בצלים פרוסים דק
1 כוס גרגירי חומוס, מושרים ומבושלים מראש (אפשר קפואים ומופשרים)
3 עגבניות קלופות וקצוצות
1 כף לימונים כבושים, קצוצים
1 כף פטרוזיליה קצוצה
מיץ מלימון 1
שמן זית, להגשה
ההכנה:
1. ממליחים ומפלפלים את הצלעות וצולים בתנור מחומם למצב גריל או על גריל (מנגל) למידה הרצויה.
2. מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
3. מוסיפים גרגירי חומוס,
עגבניות, לימונים כבושים, פטרוזיליה ומיץ לימון, ומבשלים כחמש דקות על אש קטנה.
4. מסדרים את תערובת הבצל בצלחות ההגשה, מניחים מעל את הצלעות, יוצקים מעט שמן זית לקישוט, ומגישים.








נא להמתין לטעינת התגובות


