קרם מסקרפונה ודובדבנים
של שף אורי לוי, "אינגריד רסטו בר"

קרם מסקרפונה ודובדבנים צילום: דניה ויינר
250 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם גבינת מסקרפונה
3 כפות אבקת סוכר
גרידה מ-1/4 תפוז
1 מקל וניל טרי
16 דובדבנים חצויים ומגולענים
6 דובדבנים שלמים
ההכנה:
1. מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה ומכניסים למקרר.
2. בקערה מניחים את המסקרפונה, אבקת הסוכר, גרידת התפוז וגרגירי מקל הווניל.
3. מערבבים לתערובת חלקה ושומרים במקרר.
4. לאחר חצי שעה מקפלים בעדינות לתערובת המסקרפונה את הדובדבנים החצויים ואת השמנת המתוקה המוקצפת.
5. מערבבים הכול יחד בעדינות ומחלקים לכוסות הגשה.
6. מקשטים בדובדבנים השלמים, מכסים בניילון נצמד ומקררים שוב כארבע שעות לפני ההגשה.








נא להמתין לטעינת התגובות


