גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קרם מסקרפונה ודובדבנים

של שף אורי לוי, "אינגריד רסטו בר"

של שף אורי לוי, ''אינגריד רסטו בר'' | 30/5/2008 6:23 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
קרם מסקרפונה ודובדבנים
קרם מסקרפונה ודובדבנים צילום: דניה ויינר
החומרים:
250 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם גבינת מסקרפונה
3 כפות אבקת סוכר
גרידה מ-1/4 תפוז
1 מקל וניל טרי
16 דובדבנים חצויים ומגולענים
6 דובדבנים שלמים

ההכנה:
1. מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה ומכניסים למקרר.
2. בקערה מניחים את המסקרפונה, אבקת הסוכר, גרידת התפוז וגרגירי מקל הווניל.
3. מערבבים לתערובת חלקה ושומרים במקרר.
4. לאחר חצי שעה מקפלים בעדינות לתערובת המסקרפונה את הדובדבנים החצויים ואת השמנת המתוקה המוקצפת.
5. מערבבים הכול יחד בעדינות ומחלקים לכוסות הגשה.
6. מקשטים בדובדבנים השלמים, מכסים בניילון נצמד ומקררים שוב כארבע שעות לפני ההגשה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים