גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


חזה מולארד בצ'אטני דובדבנים

של לילך גרמן

של לילך גרמן | 28/5/2008 7:13 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
חזה מולארד בצ'אטני דובדבנים
חזה מולארד בצ'אטני דובדבנים צילום: דניה ויינר
כמות: 4-2 מנות , זמן הכנה: 40 דקות.


החומרים:
לצ'אטני:
1 ק"ג דובדבנים טריים מגולענים
1 לימון חתוך לפרוסות
1 בצל סגול קטן פרוס
1 פלפל חריף קצוץ
1 כוס חומץ בן יין
1 כוס סוכר
1 כפית ג'ינג'ר טרי
1 כפית גרעיני הל
1 מקל קינמון
3 כוכבי אניס

למולארד:
2 חזות מולארד
כף קינמון
1/2 כפית הל טחון
מלח ופלפל

ההכנה:
הצ'אטני:
1. שמים ביחד את כל המרכיבים בסיר על אש קטנה ומבשלים כחצי שעה.
2. יש לשים לב לכמות הנוזלים בסיר ולהוסיף מעט מים במידת הצורך (המרקם הסופי הוא של ריבה). 3. מגישים חם על המולארד.

המולארד:
1. מנקים את חזה המולארד מעודפי שומן ומשפשפים לתוכו את התבלינים.
2. צולים במחבת ברזל חמה יבשה, בתחילה על צד השומן ואחר כך הופכים

לצד השני, שתי דקות מכל צד.
3. מצננים מעט ופורסים דק.
4. מניחים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך חמש דקות. 

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים