חזה מולארד בצ'אטני דובדבנים
של לילך גרמן

חזה מולארד בצ'אטני דובדבנים צילום: דניה ויינר
החומרים:
לצ'אטני:
1 ק"ג דובדבנים טריים מגולענים
1 לימון חתוך לפרוסות
1 בצל סגול קטן פרוס
1 פלפל חריף קצוץ
1 כוס חומץ בן יין
1 כוס סוכר
1 כפית ג'ינג'ר טרי
1 כפית גרעיני הל
1 מקל קינמון
3 כוכבי אניס
למולארד:
2 חזות מולארד
כף קינמון
1/2 כפית הל טחון
מלח ופלפל
ההכנה:
הצ'אטני:
1. שמים ביחד את כל המרכיבים בסיר על אש קטנה ומבשלים כחצי שעה.
2. יש לשים לב לכמות הנוזלים בסיר ולהוסיף מעט מים במידת הצורך (המרקם הסופי הוא של ריבה). 3. מגישים חם על המולארד.
המולארד:
1. מנקים את חזה המולארד מעודפי שומן ומשפשפים לתוכו את התבלינים.
2. צולים במחבת ברזל חמה יבשה, בתחילה על צד השומן ואחר כך הופכים
לצד השני, שתי דקות מכל צד.
3. מצננים מעט ופורסים דק.
4. מניחים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך חמש דקות.








נא להמתין לטעינת התגובות


