גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


תבשיל בקר עם ארטישוק ירושלמי, מנגולד וסלק

של רועי פרס, כצל'ה

של רועי פרס, כצל'ה | 16/5/2008 7:59 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
תבשיל בקר עם ארטישוק ירושלמי, מנגולד וסלק
תבשיל בקר עם ארטישוק ירושלמי, מנגולד וסלק נאור רהב

1.5 ק"ג בשר בקר, ראש או זנב
1 כף חומץ
1 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף
1 צרור עלי מנגולד (העלים קצוצים והגבעולים חתוכים לפיסות)
2 סלקים חתוכים לשישיות
2 בצלים חתוכים לשישיות
1 ליטר ציר בקר
מעט שמן זית
תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, גרגרי כוסברה, שום טרי כתוש (לפי הטעם) ונענע מיובשת

ההכנה:
1. משרים את הבשר במי קרח עם כף חומץ כחצי שעה, שוטפים היטב ומייבשים.
2. מתבלים את הבשר במלח, פלפל, גרגרי כוסברה, שום כתוש טרי ונענע מיובשת.
3. בסיר רחב משחימים את הבשר במעט שמן זית ומוצאים אותו.
4. מוסיפים לסיר את הבצל ומשחימים אותו.
5. מוסיפים לסיר את ציר הבקר ומקפידים לגרד היטב את תחתית הסיר.
6. מוסיפים את הסלק, הארטישוק הירושלמי וגבעולי המנגולד, ומביאים לרתיחה.
7. מחזירים את הבשר לסיר, מתקנים תיבול ומבשלים כשלוש שעות, עד שהבשר רך מאוד.
8. כחצי שעה לפני ההגשה מוסיפים את עלי המנגולד הקצוצים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים