סלט כבדי עוף
של שף יניב פרטוש ובית הבד בני דרום

סלט כבדים יחסי ציבור
1/2 קילו כבדי עוף טריים ומנוקים
2 עגבניות
3 יח' בצל ירוק
חבילה רוקט
1 פלפל אדום
5 כפות צימוקי זיתים
לרוטב:
2 כפות של שמן זית
3 כפות חומץ בלסמי
1/2 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות
מלח
ההכנה:
1. חותכים את כבדי העוף לחצאים ומנקים מגידים.
2. מטגנים קלות במחבת ומניחים בצד.
3. חותכים את הפלפל והבצל הירוק לרצועות באורך 3 ס"מ ואת העגבניות לשמיניות.
4. מערבבים בקערית את חומרי הרוטב, מניחים בקערה את כל החומרים, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים.








נא להמתין לטעינת התגובות


