גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלט כבדי עוף

של שף יניב פרטוש ובית הבד בני דרום

של שף יניב פרטוש | 14/5/2008 7:22 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
סלט כבדים
סלט כבדים יחסי ציבור

1/2 קילו כבדי עוף טריים ומנוקים
2 עגבניות
3 יח' בצל ירוק
חבילה רוקט
1 פלפל אדום
5 כפות צימוקי זיתים

לרוטב:
2 כפות של שמן זית
3 כפות חומץ בלסמי
1/2 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות
מלח

ההכנה:
1. חותכים את כבדי העוף לחצאים ומנקים מגידים.
2. מטגנים קלות במחבת ומניחים בצד.
3. חותכים את הפלפל והבצל הירוק לרצועות באורך 3 ס"מ ואת העגבניות לשמיניות.
4. מערבבים בקערית את חומרי הרוטב, מניחים בקערה את כל החומרים, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים