גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלט פלפלים קלויים, פול ירוק, שורש פטרוזיליה וזיתי טאסוס

של שף עמית קאופמן

שף עמית קאופמן | 13/5/2008 8:22 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
סלט פלפלים קלויים פול ירוק, שורש פטרוזליה וזיתי טאסוס
סלט פלפלים קלויים פול ירוק, שורש פטרוזליה וזיתי טאסוס צילום: מיכל רביבו

4 פלפלים קלויים וקלופים
1/2 כוס של פול טרי חלוט וקלוף
1 שן שום פרוסה דק
2 יחידות שורש פטרוזיליה קלוף, חלוט קלות וחתוך לקוביות קטנות
10 זיתי טאסוס מגולענים וחצויים
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
מלח גס ופלפל גרוס

ההכנה:
1. קולים 4 פלפלים (רצוי אדומים) על אש פתוחה או מתחת לגריל בתנור, עד שהקליפה צרובה מכל
הצדדים.
2. מכניסים לשקית נייר עד שהקליפה נפרדת בקלות. מקלפים ושוטפים.
3. מתבלים את הפלפלים הקלויים בשמן זית, בלסמי, שום פרוס וזיתי הטאסוס.
4. משרים כשעה, מוסיפים את קוביות הפטרוזיליה והפול הטרי, מתבלים במלח ובפלפל ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים