סלט פלפלים קלויים, פול ירוק, שורש פטרוזיליה וזיתי טאסוס
של שף עמית קאופמן

סלט פלפלים קלויים פול ירוק, שורש פטרוזליה וזיתי טאסוס צילום: מיכל רביבו
4 פלפלים קלויים וקלופים
1/2 כוס של פול טרי חלוט וקלוף
1 שן שום פרוסה דק
2 יחידות שורש פטרוזיליה קלוף, חלוט קלות וחתוך לקוביות קטנות
10 זיתי טאסוס מגולענים וחצויים
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
מלח גס ופלפל גרוס
ההכנה:
1. קולים 4 פלפלים (רצוי אדומים) על אש פתוחה או מתחת לגריל בתנור, עד שהקליפה צרובה מכל
הצדדים.
2. מכניסים לשקית נייר עד שהקליפה נפרדת בקלות. מקלפים ושוטפים.
3. מתבלים את הפלפלים הקלויים בשמן זית, בלסמי, שום פרוס וזיתי הטאסוס.
4. משרים כשעה, מוסיפים את קוביות הפטרוזיליה והפול הטרי, מתבלים במלח ובפלפל ומגישים.