גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פסטה קצרה בירקות, צימוקי זיתים ועגבניות יבשות

של השף יניב פרטוש ובית הבד בני דרום

של השף יניב פרטוש ובית הבד בני דרום | 12/5/2008 6:27 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
1 חבילה (500 גרם) פסטה מסוג "פוזילי"
פסטה ירקות.
פסטה ירקות. צילום: יחסי ציבור

1/4 כוס שמן זית
2 בצלים קצוצים
1 חציל קטן חתוך לקוביות בגודל 2 על 2 ס"מ
1 קישוא קטן חתוך לקוביות בגודל 1 על 1 ס"מ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות בגודל 1 על 1 ס"מ
3 כפות שבבי שום
1 צנצנת צימוקי זיתים
1 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות
1 כוס גבינת קצ'קבל מגורדת
1/2 כוס בזיליקום קצוץ דק

ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה עד לדרגת אל דנטה.
2. מחממים שמן ומטגנים בצל עד להזהבה.
2. מכניסים קישוא ומטגנים למשך דקה, מערבבים פנימה את הפלפלים לעוד כשתי דקות.
3. מוסיפים את שברי השום ומערבבים, מוסיפים את צימוקי הזיתים (עם השמן).
4. בוחשים פנימה את ממרח העגבניות למשך שתי דקות, מסננים את הפסטה מכניסים לסיר ומערבבים היטב.
5. מכניסים את הקצ'קבל לזמן קצר ומערבבים להתכה.

ההגשה:
מעבירים לכלי הגשה ומפזרים בזיליקום קצוץ מעל.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים