גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


יאללה, תעמיסו: פינוקי האוכל של כרמל

חיליק גורפינקל, נרקומן של פתיליות, יסקור כאן מדי שבוע מסעדת פועלים דשנה אחרת. נקודת הפתיחה, למקרה שתמהתם, היא השוק של נתניה

חיליק גורפינקל | 6/5/2008 6:37 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
בשבועות- או החודשים- הקרובים, עד שיאזל כוחי וחשקי וסאת הכולסטרול תעלה על גדותיה, אנסה להביא לכם כאן ממיטב (וגם לא ממש מיטב) מסעדות הפועלים של ארצנו. אני לא אגלה את אמריקה, וגם לא את נתניה (ומיד נגיע לשם), רק אזכיר נשכחות ואדליק משואות. ולו תהא זו תרומתי הצנועה לשנת השישים.

השוק של נתניה הוא מעוז האוכל הטריפוליטאי. לא פחות משלוש מסעדות נפלאות ממוקמות בו מרחק מטרים ספורים אחת מהשניה. נדמה שכולם מכירים כבר צ'צ'ו, ורבים גם את היהלום, אך תמהני כמה מכם שמעו על "פינוקי האוכל של כרמל".

עליזה היא הבשלנית הטריפוליטאית הדגולה מכולם. ואת זה לא אני אמרתי. בינו גבסו, הלא
הוא ד"ר שקשוקה בכבודו ובעצמו, טען כך באוזני. קטונתי מלשפוט, חיווריין שכמותי, אבל אפילו אני מבין שמנות כמו רלד ביל קרע - קיבת פרה עם דלעת, הן נדירות ביותר בכל קנה מידה.

והמצ'ומה – כל ארבעת הקיבות ברוטב החומץ הבלתי אפשרי, היא פסגה קולינרית אמיתית. אמנם לא לרכי הלבב ורועדי הביצים, אבל מי שבאמת אוהב חלקי פנים, ולא מתרגש מכמה נרקומנים על המדרגות בכניסה, לא יוותר על התענוג.

ויש גם קוסקוס ומפרומות וכל השאר. אם הבנתם ואתם כבר חרמנים על זה כמוני בעת כתיבת שורות אלו אז צאו לדרך. אבל לאט, בבקשה, עשרים שנה הם הסתדרו בלעדיכם אז אל תתקיפו אותם בבת אחת דווקא עכשיו.

פינוקי האוכל של כרמל. השוק של נתניה. אפשר להיכנס מהיהלום, לעבור את הפאסז' והמסעדה נמצאת מימין בקצה. אפשר גם לשאול: 09-8329895. בזול
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים