עמוק במים
במסעדת פיש אפשר להזמין מראש מנות המבוססות על שוכני אוקיינוסים מרחבי העולם. אם קיפודי ים, לובסטר מברטן, צילי'אן סיבאס או סרטני טורטו מרטיטים אתכם, כדאי שתתנו קפיצה
השף עומרי ורד, לשעבר איש טורקיז, מבטיח שאין כמעט שום דבר שאי אפשר לאכול שם, בתנאי שתזמינו שבוע מראש. יש לזה גם יתרונות: כל מנה כזו תוגש על פי טעמו האישי של הלקוח.
מדובר בכל מיני חברים שבדרך כלל שוכנים במצולות הים ובדקות אלה ממש עושים דרכם אל הצלחת שלכם: הצצה לרשימה מגלה שם את האלסקה קינג קראב, וגם קיפודי ים ולובסטר
מברטן שבצרפת, רייזר קלאמס ואסקרגו, סרטני טורטו מצרפת ולובסטר קנדי.
מתוך רשימת חיות הים המפוארת הזו, חומר הגלם היקר ביותר הוא הצ'יליאן סיבאס, דג שגדל במימי פטגוניה בדרום אמריקה ושאפשר לדוג אותו רק פעמיים בשנה ובכמות מוגבלת, מה שהופך אותו לאטרקציה.
גם סרטני הטורטו מצרפת הם תופעה די נדירה במקומותינו. מדובר בסרטנים גדולים, חומים ובעלי טעם מתקתק. החינניים מכולם הם קיפודי הים, שמכילים כ-10-15 גר' בשר.
בפיש מבהירים שהמחירים של חומרי הגלם משתנים במהלך השנה, לפי העונות והדרישה, ולכן מחירי המנות נקבעים בעת ההזמנה.
Fish, טיילת חוף הים, ראשון לציון. טל: 03-9414151 שלוחה 1