גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


עמוק במים

במסעדת פיש אפשר להזמין מראש מנות המבוססות על שוכני אוקיינוסים מרחבי העולם. אם קיפודי ים, לובסטר מברטן, צילי'אן סיבאס או סרטני טורטו מרטיטים אתכם, כדאי שתתנו קפיצה

פוריה גל, BIGTIME | 5/5/2008 7:03 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
כבר לא חייבים לטוס לברצלונה כדי לגחון מעל קערה של שבלולים טריים. מעכשיו כל מה שצריך זה לסור לראשון לציון, למסעדת פיש שהחלה להגיש חומרי גלם משובחים היישר מהאוקיינוס, מכל העולם: אלסקה, צרפת, דרום אמריקה וקנדה.

השף עומרי ורד, לשעבר איש טורקיז, מבטיח שאין כמעט שום דבר שאי אפשר לאכול שם, בתנאי שתזמינו שבוע מראש. יש לזה גם יתרונות: כל מנה כזו תוגש על פי טעמו האישי של הלקוח.

מדובר בכל מיני חברים שבדרך כלל שוכנים במצולות הים ובדקות אלה ממש עושים דרכם אל הצלחת שלכם: הצצה לרשימה מגלה שם את האלסקה קינג קראב, וגם קיפודי ים ולובסטר
מברטן שבצרפת, רייזר קלאמס ואסקרגו, סרטני טורטו מצרפת ולובסטר קנדי.

מתוך רשימת חיות הים המפוארת הזו, חומר הגלם היקר ביותר הוא הצ'יליאן סיבאס, דג שגדל במימי פטגוניה בדרום אמריקה ושאפשר לדוג אותו רק פעמיים בשנה ובכמות מוגבלת, מה שהופך אותו לאטרקציה.

גם סרטני הטורטו מצרפת הם תופעה די נדירה במקומותינו. מדובר בסרטנים גדולים, חומים ובעלי טעם מתקתק. החינניים מכולם הם קיפודי הים, שמכילים כ-10-15 גר' בשר.

בפיש מבהירים שהמחירים של חומרי הגלם משתנים במהלך השנה, לפי העונות והדרישה, ולכן מחירי המנות נקבעים בעת ההזמנה.

Fish, טיילת חוף הים, ראשון לציון. טל: 03-9414151 שלוחה 1
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים