גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


בטטה בתנור בטחינה גולמית ושמן זית

של עינת גלס, גורמה

של עינת גלס, גורמה | 4/5/2008 10:20 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-5 מנות:
5 בטטות בינוניות
מלח גס
10 כפות שמן זית
10 כפות טחינה גולמית באיכות מעולה

ההכנה:
1. מחממים תנור לחום גבוה. שוטפים את הבטטות היטב, מייבשים ועוטפים בנייר כסף.
2. מכניסים לתנור ל-40-30 דקות (תלוי בגודל הבטטה) עד שהן מתרככות. אם יש אפשרות לצלות את הבטטות על גריל גחלים, התוצאה טעימה יותר.
3. מוציאים את הבטטות מהתנור ומנייר הכסף, חוצים כל בטטה לשניים. חורצים כל חצי בטטה במזלג, וזורים מלח גס.
4. על כל חצי בטטה יוצקים כף שמן זית ומעליה כף טחינה גולמית, ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים