גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מדליוני פילה בקר על מצע קרפצ'יו ארטישוק ירושלמי

של גיא פרץ, אורו

של גיא פרץ, אורו | 8/4/2008 6:15 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-6 מנות:
למרינדת הבשר:
1 כף חרדל דיז'ון
1 כף סילאן (דבש תמרים)
מלח ופלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית עלים מ-2 ענפי רוזמרין
6 מדליוני פילה בקר, 180 גרם כל אחד

החומרים :
למרינדת הארטישוק:
400 גרם ארטישוק ירושלמי, קלוף ושטוף
6 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
מיץ מלימון 1
מלח ופלפל שחור גרוס

ההכנה:
הכנת מרינדת הבשר:
מערבבים בקערה את חומרי המרינדה לבשר, מכניסים את מדליוני הפילה, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לשעה.

מרינדת הארטישוק:
1. בינתיים, מניחים את הארטישוק בקערה ומוסיפים שמן זית, בלסמי ומיץ לימון.
2. מערבבים ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
3. מתבלים במלח ובפלפל, ואופים כעשר עד 15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות, עד שהארטישוק מתרכך באופן חלקי. מוציאים מהתנור ומניחים להצטנן.

ההגשה:
1. פורסים את הארטישוקים לפרוסות דקיקות עד שקופות, ומחלקים לשש צלחות הגשה.
2.  מחממים מחבת פסים במעט שמן זית וצולים את מדליוני הפילה משני הצדדים, עד למידת הצלייה הרצויה.
3. מניחים כל מדליון בצלחת הגשה על מצע הארטישוק, ומגישים מיד.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים