גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


אנטיפסטי ארטישוק ירושלמי

של גיא פרץ, אורו

של גיא פרץ, אורו | 1/4/2008 8:15 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
1/2 כוס שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
1 כף דבש
שיני שום קצוצות
עלים מ-2 ענפי רוזמרין
עלים מ-2 ענפי תימין
2 ענפי תימין מפוררים
מלח גס ופלפל שחור גרוס
600 גרם ארטישוק ירושלמי, קלוף ושטוף

ההכנה:
1. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים פרט לארטישוק, מוסיפים את הארטישוק ומערבבים שוב.
2. מכסים בניילון נצמד, ומשהים כשעה בטמפרטורת החדר לספיגת הטעמים.
3. מעבירים את הארטישוק לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
4. יוצקים למעלה את נוזל המרינדה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך ארבעים דקות, עד שהארטישוק מתרכך.

ההגשה:
מסדרים את הארטישוק הצלוי בצלחת הגשה גדולה, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים