גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


שלוקים

בסושי סמבה מציעים קוקטייל ליום האישה הבינלאומי, ארוחות יינן נרקחות השבוע, כמו גם סדנאות שונות ביקבים. ויש עוד ניוז אלכוהולי מבעבע

רותם רוזנטל | 5/3/2008 8:54 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
ביום שבת, 8 במרץ, חל יום האישה הבינלאומי. מלבד העובדה שכמעט בכל מסעדה או בר תוכלו למצוא התייחסות כלשהי לעניין (והיו גם כאלה שניסו לשכנע על ידי שילוב של בורגר ושמפניה), חשבנו שכדאי שתדעו שבסושי סמבה מציעים אופציה שפויה – קוקטייל ספייסי ג'ינג'ר, מה שנשמע כמו שילוב לא רע כלל. הקוקטייל, שיוצע על חשבון הבית, יכלול ג'ינג'ר טחון, וודקה מתובלת בתותים, סאקה, גויאבה ומיץ לימון.

סושי סמבה, הברזל 27, רמת החי"ל, תל אביב. טל': 03-6444345, 03-6445270
יקב צרעה. צילום: יחסי ציבור
יקב צרעה. צילום: יחסי ציבור עופר צמח
יקב צרעה

השבוע ספג יקב צרעה אבידה לא קלה: רוני ג'ימס, יינן היקב ומייסדו המיתולוגי, הלך לעולמו לאחר שמחלת הסרטן הכניעה אותו.

ביום ו' הקרוב, ה-7 במרץ, יעביר היינן הראשי של היקב, ערן פיק, סדנת טרואר ביקב. הסדנה תוכננה לפני שג'ימס נפל למשכב. מהיקב נמסר כי אירוע זה מגשים את חזונו, כאחד

מהאנשים שפעלו לקידום תורת הטרואר בארץ.

הסדנה עצמה תתמקד בהשפעת בתי הגידול על פיתוח סוגי יינות שונים. המשתתפים יתחילו את הסיור בכרם שורש, יהלכו בין חלקות הכרם, ומשם יסעו ברכבים אל היקב, לטובת טעימות שונות. הסדנא מלווה בגבינות הנמכרות בחנות היקב (95 שקל למשתתף).

יקב צרעה, קיבוץ צרעה. טל': 02-9908261
יום ו', 7 במרץ, 9:30
מורטי והלן. צילום: יחסי ציבור
מורטי והלן. צילום: יחסי ציבור יחצ

מורטי והלן

בבר התל אביבי החליטו לחזור לניינטיז, באווירה די משמחת: מדי יום א' (מהשעה 21:00) עורכים שם טורניר נושא פרסים של משחק הפלייסטיישן המרטיט – גיטר הירו. כך, המשתתפים יכולים לעמוד מול המסך, לאחוז בגיטרה מפוברקת, ולהתמסר לנעימות של גאנז אנ' רוזס ודמיהן.

האמת, לא היינו נדרשים לעניין זה לולא נודע לנו שהפרס למנצח בגמר (שייערך ב-7 באפריל) הוא בקבוק הנסי VSOP. למי שינצח בשלב המקדימים לגמר, קרי, מנצחי יום א', מובטח בקבוק סטולי. במהלך הערב, יוצעו לקהל השותים הנחות בגזרת הבר בצורת צ'ייסרים בעשרה שקלים.

מורטי והלן, בן יהודה 196, תל אביב. טל': 077-2177766

יקב אמפורה. צילום: ארכיון
יקב אמפורה. צילום: ארכיון .

יקב אמפורה

ביקב הבוטיק אמפורה מקדישים בימים אלה 3,000 בקבוקים לטובת אגודת "יד ביד", המסייעת לילדים במצוקה. כך, תוכלו לרכוש בחודשים הקרובים בקבוקי קברנה סוביניון של היקב, כשעל התווית שלהם יצויין שיתוף הפעולה. רוב ההכנסות ממכירת בקבוקים אלה יועברו לאגודה.

יקב אמפורה, להשיג ביקב, כרם מהר"ל. טל': 04-9840702; באגודת "יד ביד", הנביאים 36, תל אביב. טל': 03-6203141, כמו גם בחנויות היין ברחבי הארץ

שרדונה בכרמי יוסף. צילום: יחסי ציבור
שרדונה בכרמי יוסף. צילום: יחסי ציבור יחצ

יקב כרמי יוסף

ביום ו', 7 במרץ, ייערך ביקב יום פתוח לציבור. במהלך המפגש, פרופ' עודד שוסיוב (מבעלי היקב, יינן היקב, ומומחה לביוכימיה של ארומת היין) יציג למשתתפים את המקום וישוחח עם המבקרים על עולם היין.

לצד טעימות משרדונה ברבדו 2006, מרלו ברבדו 2005 וקברנה ברבדו 2005, יוצע לאורחים גם כיבוד קל בצורת גבינות, לחמים ושמן זית.

יום פתוח ביקב כרמי יוסף, מושב כרמי יוסף. מחיר: 10 שקל (שיתקזזו ברכישת יינות)
יום ו', 7 במרץ, 11:00-15:00

מקום בלב. צילום: יחסי ציבור
מקום בלב. צילום: יחסי ציבור יחצ

מקום בלב

מסעדת הגן ברעננה תערוך ערב יינן ביום א' עם יקב הבוטיק "בן חיים". הערב יכלול ארוחה בת שמונה מנות, הרצאת יין וטעימות של חמישה מיינות היקב (מ-20:00).

יינות היקב, שהוקם ב-1970, מגיעים מכרמים במרום גליל, הממוקמים בגובה 700 מ' מעל פני הים. כיום ממוקם היקב בכפר אז"ר.

במהלך הערב תוכלו לדגום מנות דוגמת סופלה תרד, קישוא בלאדי ממולא באורז אורגני, גרטן תפוחי אדמה, סביצ'ה סלמון, סוגי סושי שונים ועוד. אלה יוגשו לצד שרדונה 2005 R, מרלו 2004 (90 אחוז מרלו, 10 אחוז קברנה סוביניון), בלנד 2004 (60 אחוז פטיט סירה ו-40 אחוז מרלו), ומוסקט קינוח 2004 (160 שקל לסועד).

מקום בלב, פרדס משותף 5, רעננה. טל': 09-7741575

בירדי. צילום: יחסי ציבור
בירדי. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

בירדי

בחנות הקונספט התל אביבית לבירות נחתה לאחרונה בירה חדשה על המדף. תכירו את דאוס: בלגית בעלת 11.5 אחוז של אלכוהול, המיוצרים בתהליך תסיסה שנמשכת מספר חודשים וכוללת שלוש תסיסות מרכזיות.

הראשונה בעזרת שמרים, השנייה במיכל נירוסטה, ובשלב התסיסה השלישית עובר הנוזל לצרפת, שם הוא מותסס במשך כמה חודשים בבקבוקים מיוחדים. בקבוק הבירה מזכיר בצורתו בקבוק של יין מבעבע, בעיקר בשל הדמיון בתהליך הייצור לכזה של מבעבע. מבירדי נמסר כי הדרינק מתאים בעיקר כאפריטיף או כקינוח.

דאוס, ניתן להשיג בבירדי, היסוד 4, תל אביב. טל:2330259 – 052

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

אלכוהולי

חדשות מיקבי ישראל, מיקבי העולם, ומייבואני המשקאות האלכוהוליים. וגם אירועים וסדנאות

לכל הכתבות של אלכוהולי
  • עוד ב''אלכוהולי''

לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים