גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


עוגת גבינה אפויה

של בן עמי ברתיני שביט

nrg מעריב | 28/2/2008 9:45 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים לתבנית בקוטר 26 ס"מ:
50 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
3 חלמונים
רבע כוס סוכר
כוס ורבע קמח
1 כפית אבקת אפייה

למלית:
5 ביצים מופרדות
1.5 כוס סוכר ‭300)‬ גרם)
1 שקית סוכר וניל
750 גרם גבינה 9 אחוז
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט פודינג וניל

ההכנה:
1. מעבדים במעבד מזון את כל חומרי הבצק רק עד לקבלת בצק חלק.
2. מהדקים את הבצק לתחתית משומנת של התבנית.
3. אופים ב-180 ‬מעלות למשך רבע שעה עד להזהבה קלה.
4. מצננים ושומרים בצד. מקציפים חלבונים במיקסר ומוסיפים בהדרגה כוס אחת מהסוכר עד לקבלת קצף יציב ומבריק, אבל לא נוקשה.
5. בקערה נפרדת טורפים חלמונים עם חצי כוס מהסוכר, סוכר וניל, גבינה, קורנפלור ואינסטנט פודינג. מקפלים פנימה את החלבונים.
6. יוצקים את התערובת על הבצק ואופים בחום של 160 מעלות במשך 45‬ דקות עד להזהבה.
7. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה להתקרר בתוכו.

ציפוי שמנת חמוצה (לא חובה):
1.מערבבים שני גביעי שמנת חמוצה עם 1/3 ‬ כוס סוכר.
2. מורחים על העוגה.
3. אופים במשך עשר דקות בתנור חם ‭180)‬ מעלות‭.(
4. מצננים ושומרים במקרר.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים