גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


שניצל ים תיכוני

של בני סיידא, מתוך הספר "הכל מחזה עוף"

בני סיידא | 25/2/2008 8:55 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-6 מנות:
6 נתחי חזה עוף לשניצל, עבים ולא חבוטים (במשקל 150 גרם ליחידה)
שמן לטיגון חצי עמוק

למשרה:
1/3 כוס שמן זית
1/2 כוס יין לבן יבש
1/3 כוס מיץ לימון סחוט טרי
6 שיני שום כתושות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 פלפל חריף טרי נקי מגרעינים וקצוץ
1 כפית עריסה
מלח ופלפל שחור גרוס

לציפוי:
1 כוס פירורי לחם
1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים (עירית, תימין, פטרוזיליה)
1/4 כוס שקדים טחונים
2 כפות שומשום לבן
1 כף שומשום שחור או קצח
מלח ופלפל שחור גרוס

ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל חומרי המשרה, ומשרים את העוף בתערובת לשעה עד שעתיים.
2. מערבבים את כל מרכיבי הציפוי. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (בגובה שני ס"מ).
3. מוציאים את העוף מהמשרה, טובלים את העוף במרכיבי הציפוי משני הצדדים ומהדקים.
4. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים ומגישים מיד.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים