גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פשטידת צ'יפס

של דייזי אטיאס, מצפה רמון

nrg מעריב | 19/2/2008 10:02 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים לפשטידה אחת בתבנית חד פעמית גדולה ומלבנית:
2 בצלים חתוכים לרצועות
2 כפות שמן
סלסילת פטריות שמפיניון שלמות
חצי קילו צ'יפס קפוא ומופשר
4 ביצים טרופות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כף אבקת מרק (עוף או בצל)

ההכנה:   
1. מחממים תנור ל‭180-‬ מעלות.
2. מטגנים את הבצל בשתי‬ כפות שמן, עד שהוא מזהיב.
3. מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך שתי דקות נוספות.
4. מערבבים עם הצ'יפס המופשר ומעבירים לקערה. מוסיפים ביצים, מלח, פלפל ואבקת מרק.
5. מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ‭45-40‬ דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים