פשטידת צ'יפס
של דייזי אטיאס, מצפה רמון
2 בצלים חתוכים לרצועות
2 כפות שמן
סלסילת פטריות שמפיניון שלמות
חצי קילו צ'יפס קפוא ומופשר
4 ביצים טרופות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כף אבקת מרק (עוף או בצל)
ההכנה:
1. מחממים תנור ל180- מעלות.
2. מטגנים את הבצל בשתי כפות שמן, עד שהוא מזהיב.
3. מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך שתי דקות נוספות.
4. מערבבים עם הצ'יפס המופשר ומעבירים לקערה. מוסיפים ביצים, מלח, פלפל ואבקת מרק.
5. מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 45-40 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.