גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מה שטוב להם לא רע גם בשבילנו

ב"על השולחן" שאלו שפים איפה הם הכי אוהבים לאכול. התוצאה היא מעין מדריך לזללן המעודכן

מערכת על השולחן | 18/2/2008 9:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
עזרא קדם, "ארקדיה", ירושלים

""מוסקט", "כתית" ובית "פודארט" הן המסעדות האהובות עלי. מבשלים בהן מהנשמה ובהקפדה

גדולה. יש להן מטבח ישראלי מאוד, הן מתמקדות בעשייה ולא מושפעות מהקפיטליזם".
רונן דברת בלוך, מנה בפודארט. צילום: אריק סולטן
רונן דברת בלוך, מנה בפודארט. צילום: אריק סולטן יחסי ציבור
רונן דברת בלוך, מנה בפודארט. צילום: אריק סולטן
רונן דברת בלוך, מנה בפודארט. צילום: אריק סולטן אריק סולטן

רונן דברת-בלוך

"אני אוהב את האוכל ב"פודארט", עושים שם עבודה מצוינת, וגם את "מול ים" בגלל המקצועיות, ההתמדה בשמירה על האיכות, הנחישות וההקפדה על חומרי גלם מעולים".

מנה במול ים. צילום: עודד קרני
מנה במול ים. צילום: עודד קרני עודד קרני

רן ראש, "הנמל 24", חיפה

""מול ים" היא המסעדה האהובה עלי. המסעדה הזאת מצליחה לשמור על איכות ורמה בינלאומית של אוכל, ועל כך אני מצדיע להם".

מאיר אדוני, מסעדת מוסקט. צילום: אריק סולטן, מיכל לנרט
מאיר אדוני, מסעדת מוסקט. צילום: אריק סולטן, מיכל לנרט מיכל לנרט
מאיר אדוני, מסעדת מוסקט. צילום: אריק סולטן, מיכל לנרט
מאיר אדוני, מסעדת מוסקט. צילום: אריק סולטן, מיכל לנרט יחסי ציבור

מאיר אדוני, "כתית", תל אביב

"אני מאוד אוהב לשבת ב"אוקינאווה" בנווה צדק. מת על הסושי שלהם. לדעתי, זה המקום שבו עושים את הסושי הכי טוב בישראל. חוץ מזה, המיקום של המסעדה מקסים ונעים".

השף אביב משה בפעולה במסעדת כתית
השף אביב משה בפעולה במסעדת כתית איל פישר
אביב משה, מנה בכתית ומסעדת אדורה. צילום: יחסי ציבור
אביב משה, מנה בכתית ומסעדת אדורה. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור
אביב משה, מנה בכתית ומסעדת אדורה. צילום: יחסי ציבור
אביב משה, מנה בכתית ומסעדת אדורה. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

אביב משה, "מסה", תל אביב

"הכי אני אוהב לאכול שווארמה. לא במקום ספציפי, אלא בכל מקום שיש בו מבחר גדול של סלטים שנראים טוב. אני גם מאוד אוהב את הפיצות של "טוני וספה", שהן הכי איטלקיות בארץ. את "כתית" אני אוהב, כי מאיר אדוני הוא אמן שמציג אוכל עילאי. האווירה במקום קסומה ונותנת לסועד הרגשה שהוא בחו"ל. אני מאוד מעריך את הבישול היצירתי של אבי ביטון ב"אדורה". "שילה" זה גם מקום שחביב עלי, עם אוכל פשוט וטעים, באווירה צעירה ולא מחייבת".

אייל לביא, פורטרהאוס. צילום: יחסי ציבור
אייל לביא, פורטרהאוס. צילום: יחסי ציבור צילום: יחסי ציבור
אייל לביא, פורטרהאוס. צילום: יחסי ציבור
אייל לביא, פורטרהאוס. צילום: יחסי ציבור יחצ

אייל לביא, "רוקח 73", תל אביב

"המסעדה האהובה עלי ביותר היא "פורטרהאוס". מבחינתי, היא מסעדת הבשרים הטובה בארץ, חוץ מזה שלפעמים כיף לברוח קצת מתל אביב, לתפוס קצת שקט ולאכול טוב".

הרברט סמואל. צילום: רובי קסטרו
הרברט סמואל. צילום: רובי קסטרו יחצ

רביבה אפל, "רביבה וסיליה",רמת השרון

"אוהבת את *הרברט סמואל". יונתן רושפלד הוא איש שיודע את מלאכתו ועושה אותה נאמנה. כל ארוחה אצלו היא תענוג, וכל ביקור מסב הנאה גדולה".

אנטוניו מנסה, רדיו רוסקו. צילום: ברקאי וולפסון, רובי קסטרו
אנטוניו מנסה, רדיו רוסקו. צילום: ברקאי וולפסון, רובי קסטרו צילום: ברקאי וולפסון
אנטוניו מנסה, רדיו רוסקו. צילום: ברקאי וולפסון, רובי קסטרו
אנטוניו מנסה, רדיו רוסקו. צילום: ברקאי וולפסון, רובי קסטרו רובי קסטרו

אנטוניו מנסה, "אלי אולי", תל אביב

"מאוד אוהב את "רדיו רוסקו" של השף מנה שטרום. האוכל טעים והאווירה".

עלי גרוסמן, מנה בטוטו. צילום: אלי דסה, ברקאי וולפסון
עלי גרוסמן, מנה בטוטו. צילום: אלי דסה, ברקאי וולפסון ברקאי וולפסון
עלי גרוסמן, מנה בטוטו. צילום: אלי דסה, ברקאי וולפסון
עלי גרוסמן, מנה בטוטו. צילום: אלי דסה, ברקאי וולפסון אלי דסה

אלי גרוסמן, מסעדן ("טפאו", "אונאמי")

"ב"טוטו" יש שילוב של מסעדנים מצוינים ושף מעולה, לכן אני מאוד אוהב את המקום הזה. אפשר לחוות שם חוויות קולינריות מדהימות. וכמובן אני מת על "דיאנא" בנצרת".

איילת אור, "אום", הוד השרון

המסעדות האחרונות שמאוד נהניתי בהן היו "יועזר בר יין" ביפו, "עזורה" בירושלים והפלאפל בטירה.

הכתבה לקוחה מגיליון מדריך המסעדות של המגזין "על השולחן"

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים