מה שטוב להם לא רע גם בשבילנו
ב"על השולחן" שאלו שפים איפה הם הכי אוהבים לאכול. התוצאה היא מעין מדריך לזללן המעודכן
""מוסקט", "כתית" ובית "פודארט" הן המסעדות האהובות עלי. מבשלים בהן מהנשמה ובהקפדה


"אני אוהב את האוכל ב"פודארט", עושים שם עבודה מצוינת, וגם את "מול ים" בגלל המקצועיות, ההתמדה בשמירה על האיכות, הנחישות וההקפדה על חומרי גלם מעולים".

""מול ים" היא המסעדה האהובה עלי. המסעדה הזאת מצליחה לשמור על איכות ורמה בינלאומית של אוכל, ועל כך אני מצדיע להם".


"אני מאוד אוהב לשבת ב"אוקינאווה" בנווה צדק. מת על הסושי שלהם. לדעתי, זה המקום שבו עושים את הסושי הכי טוב בישראל. חוץ מזה, המיקום של המסעדה מקסים ונעים".



"הכי אני אוהב לאכול שווארמה. לא במקום ספציפי, אלא בכל מקום שיש בו מבחר גדול של סלטים שנראים טוב. אני גם מאוד אוהב את הפיצות של "טוני וספה", שהן הכי איטלקיות בארץ. את "כתית" אני אוהב, כי מאיר אדוני הוא אמן שמציג אוכל עילאי. האווירה במקום קסומה ונותנת לסועד הרגשה שהוא בחו"ל. אני מאוד מעריך את הבישול היצירתי של אבי ביטון ב"אדורה". "שילה" זה גם מקום שחביב עלי, עם אוכל פשוט וטעים, באווירה צעירה ולא מחייבת".


"המסעדה האהובה עלי ביותר היא "פורטרהאוס". מבחינתי, היא מסעדת הבשרים הטובה בארץ, חוץ מזה שלפעמים כיף לברוח קצת מתל אביב, לתפוס קצת שקט ולאכול טוב".

"אוהבת את *הרברט סמואל". יונתן רושפלד הוא איש שיודע את מלאכתו ועושה אותה נאמנה. כל ארוחה אצלו היא תענוג, וכל ביקור מסב הנאה גדולה".


"מאוד אוהב את "רדיו רוסקו" של השף מנה שטרום. האוכל טעים והאווירה".


"ב"טוטו" יש שילוב של מסעדנים מצוינים ושף מעולה, לכן אני מאוד אוהב את המקום הזה. אפשר לחוות שם חוויות קולינריות מדהימות. וכמובן אני מת על "דיאנא" בנצרת".
המסעדות האחרונות שמאוד נהניתי בהן היו "יועזר בר יין" ביפו, "עזורה" בירושלים והפלאפל בטירה.
הכתבה לקוחה מגיליון מדריך המסעדות של המגזין "על השולחן"