גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


חריימה

של בינו גבסו, ד"ר שקשוקה

nrg מעריב | 8/2/2008 0:01 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
6 פרוסות דג בורי (או נסיכת הנילוס או לוקוס או דג אחר)
1/2 כוס שמן
11/2 כפות פפריקה חריפה לפי הטעם (אפשר להוסיף יותר או לאזן עם פפריקה מתוקה)
11/2 כפות רסק עגבניות
10 שיני שום כתושות
1/2 כף כמון
1/2 כף קימל טחון
2 כוסות מים

ההכנה:
1. מחממים את השמן בסיר שטוח ומוסיפים שום, פפריקה, רסק עגבניות, וכוס מים אחת.
2. מבשלים כ-10 דקות, מוסיפים את התבלינים ועוד כוס מים.
3. מסדרים את הדגים בסיר ומביאים לרתיחה.
4. מבשלים כ-15 דקות נוספות, עד שהדגים מוכנים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים