חריימה
של בינו גבסו, ד"ר שקשוקה
6 פרוסות דג בורי (או נסיכת הנילוס או לוקוס או דג אחר)
1/2 כוס שמן
11/2 כפות פפריקה חריפה לפי הטעם (אפשר להוסיף יותר או לאזן עם פפריקה מתוקה)
11/2 כפות רסק עגבניות
10 שיני שום כתושות
1/2 כף כמון
1/2 כף קימל טחון
2 כוסות מים
ההכנה:
1. מחממים את השמן בסיר שטוח ומוסיפים שום, פפריקה, רסק עגבניות, וכוס מים אחת.
2. מבשלים כ-10 דקות, מוסיפים את התבלינים ועוד כוס מים.
3. מסדרים את הדגים בסיר ומביאים לרתיחה.
4. מבשלים כ-15 דקות נוספות, עד שהדגים מוכנים.








נא להמתין לטעינת התגובות


