גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


לחם עשיר עם אגוזים, צימוקים ואניס

של שף חמודי חבשי

nrg מעריב | 25/1/2008 2:06 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-3 לחמים:
1 ק"ג קמח
200 גרם אגוזים
100 גרם צימוקים או אוכמניות מיובשות
60 גרם שמרים טריים
1/2 כף מלח
4 כפות סוכר
40 מ"ל סילאן (או דבש)
700 מ"ל מים פושרים
100 גרם חמאה מומסת (לא חמה)
1 כפית גרגירי אניס
דבש, להברשה

ההכנה:
1. במיקסר עם וו לישה מעבדים את החומרים במשך עשר דקות לקבלת בצק מבריק וחלק (ודביק יחסית).
2. מכסים את הקערה במגבת לחה ומתפיחים במשך שעה.
3. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומעצבים לשלוש כיכרות, דקות וארוכות.
4. מניחים את הכיכרות בתבנית מרופדת בנייר אפייה (מקפידים להשאיר מספיק מרווח ביניהם), ומתפיחים שוב במשך 40 דקות.
5. אופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך 40 דקות.
6. מוציאים מהתנור ומיד מברישים בדבש (לברק, לארומה ולטעם).

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים