גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלט עלי תרד וקרוטונים בוויניגרט פפאיה וצנוברים

של רוני גילמור

nrg מעריב | 22/1/2008 8:56 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-6 מנות:
לסלט:
מעט שמן סויה לטיגון
3 בצלים לבנים בינוניים, חתוכים לפרוסות דקות
2 חבילות עלי תרד שטופים
200 ג' גבינה בולגרית, חתוכה לקוביות
1 כוס קרוטונים
עלי אורגנו

לוויניגרט:
1/3 כוס חומץ לבן
3/4 כוס שמן זית
1 כף גדושה דבש
2 שיני שום פרוסות
100 ג' פפאיה מיובשת פרוסה דק
50 ג' צנוברים
מלח ופלפל שחור

ההכנה:
הוויניגרט:
1. מערבבים היטב את החומץ, השמן, הדבש והשום.
2. מוסיפים את התבלינים, הפפאיה והצנוברים ומערבבים היטב שוב.

הסלט:
1. מחממים מעט שמן סויה במחבת פסים, וצולים את הבצלים (כמות קטנה בכל פעם) עד שהם נשרפים מעט.
2. מסדרים  בצלחת הגשה את עלי התרד ומעליהם את הבצל הצלוי, הגבינה, הקרוטונים ועלי האורגנו. 3. יוצקים את הוויניגרט, מוסיפים קרוטונים ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים