גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מלנזנה אלה גורגונזולה

של גרי כץ, פרונטו, גורמה

nrg מעריב | 10/1/2008 8:45 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-4 מנות:
4 חצילים בינוניים בלאדי
1/2 ליטר שמנת מתוקה 42 אחוז
250 גר' גבינת גורגונזולה

לקישוט:
רוטב עגבניות
פטרוזיליה קצוצה
אורגנו טרי קצוץ דק

ההכנה:
1. חותכים את דפנות החציל כדי לקבל קובייה מליבת החציל. מחממים פלנצ'ה או מחבת גריל וצורבים
את החציל.
2. עוטפים את החציל בנייר כסף ואופים בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות, כ-30-25 דקות.

הרוטב:
1. מצמצמים את השמנת בסיר על האש עד לקבלת מרקם סמיך.
2. מסירים מהאש ומגרדים למחבת את גבינת הגורגונזולה ומערבבים עד שהיא נמסה. מוסיפים את האורגנו הקצוץ.

להגשה:
1. בצלחת שטוחה יוצקים מעט מרוטב הגורגונזולה (אפשר לקשט במעט רוטב עגבניות).
2. מניחים את החציל במרכז, חורצים בו חריץ ונועצים בו את "עלה" הפרמזן. מפזרים מעל פטרוזיליה ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים