גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פילה בס עם קינואה שחורה, ארטישוק, שקדים וזעפרן

של חנן עזרן, לחם ארז

nrg מעריב | 1/1/2008 8:39 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-4 מנות:
לפילה דג:
4 נתחים של פילה בס במשקל 150 גר' כל אחד
1/2 כוס שמן זית
10 ענפי תימין מופרדים לעלים
5 לימונים חתוכים לפרוסות
מלח ים גס ופלפל שחור טחון טרי

לקינואה:
2 כוסות קינואה שחורה
4 לבבות ארטישוק פרוסים דק
1/2 כוס שקדים קלוים, קצוצים גס
3 כפות שמן זית
20 שערות זעפרן
מלח ים גס ופלפל שחור טחון טרי

ההכנה:
1. מחממים תנור ל-250 מעלות, מניחים את הדגים (כשצד העור כלפי מעלה) על פרוסות הלימון, כשהם מתובלים בשמן זית, תימין, מלח ופלפל. צולים במשך 12 דקות.
2. משרים את הקינואה כעשרים דקות במים רותחים ומסננים.
3. משרים שעה את שערות הזעפרן במים קרים, מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את הארטישוקים למשך 8-7 דקות.
4. מוסיפים את הקינואה המושרית, השקדים והזעפרן המסונן.
5. מתבלים בפלפל ומלח, מבשלים עוד חמש דקות ומגישים לצד פילה הדג.
6. ניתן להחליף את הקינואה השחורה בקינואה לבנה או אדומה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים