גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פסטה פירות ים

של מוחי רעד, מסעדת אלורה

nrg מעריב | 27/12/2007 8:31 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
חב' פסטה פנה
200 גרם שרימפס
200 גרם קלמרי
200 גרם מולים
3 שיני שום פרוסות
כפית עגבניות מיובשות
200 מ"ל שמנת מתוקה (גביע)
חצי כוס יין לבן
1 כף פטרוזיליה קצוצה

ההכנה:
1. מבשלים את הפנה בסיר עם מים עד לריכוך (כעשר דקות) ומסננים.
2. מחממים מחבת, מוסיפים מעט שמן זית ושום ומטגנים קלות.
3. מוסיפים את פירות הים לפי הסדר הבא: קלמרי, מולים ושרימפס. מוסיפים את היין והשמנת.
4. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מצמצמים עד שהרוטב נעשה סמיך. מוסיפים את העגבניות המיובשות והפסטה.
5. מבשלים לכ-3-4 דקות ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים