פסטה פירות ים
של מוחי רעד, מסעדת אלורה
חב' פסטה פנה
200 גרם שרימפס
200 גרם קלמרי
200 גרם מולים
3 שיני שום פרוסות
כפית עגבניות מיובשות
200 מ"ל שמנת מתוקה (גביע)
חצי כוס יין לבן
1 כף פטרוזיליה קצוצה
ההכנה:
1. מבשלים את הפנה בסיר עם מים עד לריכוך (כעשר דקות) ומסננים.
2. מחממים מחבת, מוסיפים מעט שמן זית ושום ומטגנים קלות.
3. מוסיפים את פירות הים לפי הסדר הבא: קלמרי, מולים ושרימפס. מוסיפים את היין והשמנת.
4. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מצמצמים עד שהרוטב נעשה סמיך. מוסיפים את העגבניות המיובשות והפסטה.
5. מבשלים לכ-3-4 דקות ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל.