גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


כרישה מאודה ברוטב

של רות יולס, גורמה

nrg מעריב | 11/12/2007 8:44 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-5 מנות:
1 ק"ג כרישות
3 כפות שמן זית
1/2 כוס יין לבן
1 קוביית ציר מרק
מלח ופלפל שחור טחון טרי

ההכנה:
1. חוצים את הכרישות לאורכן ומסלקים את החלק הירוק הכהה מהעלים. קוטמים את השורשים ושוטפים כמה פעמים.
2. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הכרישות ומטגנים על להבה קטנה כמה דקות.
3. מוסיפים את היין ואת קוביית הציר המפוררת. מכסים במכסה ומקטינים את האש ללהבה מזערית.
4. מאדים כעשרים דקות ודקה לפני סיום הבישול מתקנים את התיבול.
5. מוציאים את הכרישות בכף מחוררת, מסדרים אותן בקערת הגשה ושומרים במקום חם.
6. מעבים את נוזלי הבישול שנותרו במחבת על להבה גבוהה. יוצקים את הרוטב על הכרישות ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים