כרישה מאודה ברוטב
של רות יולס, גורמה
1 ק"ג כרישות
3 כפות שמן זית
1/2 כוס יין לבן
1 קוביית ציר מרק
מלח ופלפל שחור טחון טרי
ההכנה:
1. חוצים את הכרישות לאורכן ומסלקים את החלק הירוק הכהה מהעלים. קוטמים את השורשים ושוטפים כמה פעמים.
2. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הכרישות ומטגנים על להבה קטנה כמה דקות.
3. מוסיפים את היין ואת קוביית הציר המפוררת. מכסים במכסה ומקטינים את האש ללהבה מזערית.
4. מאדים כעשרים דקות ודקה לפני סיום הבישול מתקנים את התיבול.
5. מוציאים את הכרישות בכף מחוררת, מסדרים אותן בקערת הגשה ושומרים במקום חם.
6. מעבים את נוזלי הבישול שנותרו במחבת על להבה גבוהה. יוצקים את הרוטב על הכרישות ומגישים.








נא להמתין לטעינת התגובות


