הג'וב האיטלקי
נראה שהדיזיינר-פיצה (יעני, גרסאות משודרגות של המאפה הקלאסי) הולכת להיות המנה שתוביל את החורף הקרוב. לטובת העניין, פרגנו לכם כמה המלצות למנות שכדאי לדגום
בגלל החצר הנעימה שזה בדיוק הזמן להתענג עליה, בגלל מבחר היין בכוסות, בגלל הקהל התל אביבי הצעיר והמגניב שפוקד את המקום, בגלל הפיצות של מנה שטרום, שאין דקות וענוגות מהן מחוץ לגבולות איטליה, בגלל הקינוחים המדהימים ובמיוחד
רדיו רוסקו, אלנבי 97, תל אביב. טל': 03-5600334

בגללהמגוון המטורף של הפיצות שכולל כאלה עם גבינה ובלי גבינה, עם רוטב ובלי רוטב, עם פפרוני, רוקט, ארבע גביות, קישואים ועוד ועוד, בגלל שלשבת על המדרכה בתל-אביב זה על פיצה טובה, בגלל שמדובר בארוחה זולה בלי אפשרות לתוספות, בגלל שאפשר לקנח בגלידת "ארלקינו" הצמודה, בגלל שגם בשתיים בבוקר לפעמים מתחשק פיצה.
טוני וספה, דיזנגוף 267, תל אביב. טל': 03-5460000

בגלל הפיצה בנדיקט עם תרד גבינה וביצת עין, שמהווה אלטרנטיבה מושלמת לאופציות המוכרות, בגלל שמדובר בחלק החדש, השקט והנעים של נמל תל אביב, בגלל הקינוחים של גלידת אייסברג הידועה והמושלמת, ובגלל המזרקה הסמוכה שפכפוכה עושה הרגשה של פיאצה אמיתית ומראה יקסים כל זאטוט.
אייסברג וולקנו, כיכר המזרקה, נמל תל-אביב, בין האנגר 11 ל-13. טל': 6026000–03
