גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


שעועית ירוקה שטוחה עם דבש ברוטב תפוז וסויה

של עינת גלס

של עינת גלס | 15/10/2007 8:56 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-5 מנות:
350 גר' שעועית ירוקה שטוחה
100 גר' נצרי חיזרן (במבו שוט) חתוכים גס
5-4 שיני שום קצוצות
2 כפיות דבש
1/2 כוס מיץ תפוזים טרי
תפוז מקולף
4 כפות סויה
כפית שמן שומשום
2 כפות שומשום
פלפל שחור טחון, טרי
מעט שמן לטיגון

ההכנה:
1. קוטמים את קצוות השעועית.
2. מערבבים בקערית את הדבש, הסויה, מיץ התפוזים ושמן השומשום.
3. פורסים את התפוז לפרוסות בעובי 1 ס"מ, ואחר כך חותכים כל פרוסה לרבעים.
4. מחממים את השמן בווק, ומקפיצים את השעועית כארבע דקות. לקראת הסוף, מוסיפים את השום לחצי דקה עד שהוא מזהיב אך לא משחים.
5. מוסיפים את ניצרי החיזרן והרוטב, מערבבים ומבשלים עוד שלוש דקות.
6. מוסיפים את פלחי התפוז, זורים מלמעלה שומשום ומגישים. ניתן לאכול חם או קר.

יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מייל והשף ישיב בשמחה

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים