גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קרפצ'יו עגבניות

של שף דיוויד לוי, אוונגרד

של שף דיוויד לוי | 9/10/2007 8:21 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-4 מנות:
 4 עגבניות גדולות, חלוטות
4 כפות פסטו
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף חומץ בלסמי
3 כפות שמן זית
1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים דק
2 כפות צנוברים קלויים

ההכנה:
1. פורסים את העגבניות דק דק מעל ארבע צלחות אישיות או צלחת מרכזית, מסדרים בצורת מניפה ומצננים במקרר.
2. מערבבים את הפסטו, שמן הזית והבלסמי בקערה נפרדת.
3. מפזרים מעל העגבניות, מלח , פלפל גרוס ומהתערובת של הפסטו.
4. מקשטים עם עלי הבזיליקום הקצוץ והצנוברים ומגישים מיד.

יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מייל והשף ישיב בשמחה

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים