קרפצ'יו עגבניות
של שף דיוויד לוי, אוונגרד
4 עגבניות גדולות, חלוטות
4 כפות פסטו
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף חומץ בלסמי
3 כפות שמן זית
1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים דק
2 כפות צנוברים קלויים
ההכנה:
1. פורסים את העגבניות דק דק מעל ארבע צלחות אישיות או צלחת מרכזית, מסדרים בצורת מניפה ומצננים במקרר.
2. מערבבים את הפסטו, שמן הזית והבלסמי בקערה נפרדת.
3. מפזרים מעל העגבניות, מלח , פלפל גרוס ומהתערובת של הפסטו.
4. מקשטים עם עלי הבזיליקום הקצוץ והצנוברים ומגישים מיד.
יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מייל והשף ישיב בשמחה