גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פטה כבד

שף ניר צוק

nrg מעריב | 23/9/2007 8:31 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים :
300 גר' כבדי עוף
100 גר' חמאה
שומן אווז מומס לטיגון או כף שמן
כף גדושה של שומן אווז
1 כף פלפל מדגסקר
מלח
פלפל שחור גרוס
1 כף ליקר קסיס

ההכנה:
1. מבשלים על אש נמוכה את הכבדים בשומן אווז או בכף שמן כ-12 דקות. מכבים את האש ומניחים להם להתקרר.
2. טוחנים במעבד מזון את הכבדים הקרים יחד עם שומן האווז, החמאה, המלח, הפלפל והקסיס.
3. מעבירים את הכל לכלי גדול ומערבבים היטב, מוסיפים את פלפל המדגסקר, מכניסים לטרין ומקררים.
4. מגישים בתוספת ריבה לפי הטעם ופרוסות צנימים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים