תבשיל עוף מוקפץ
של מסעדת GAO
150 גרם אטריות אורז
6 פרחי ברוקולי
1/2 קופסת נבטים סיניים
150 גרם רצועות עוף
200 גרם כרוב לבן פרוס
10 פטריות שמפיניון חתוכות
1.5 כף רוטב שעועית תאילנדית (ניתן לרכוש בחנויות אסייתיות)
2 כפות חומץ
1 כפית שום
1 כף סוכר
1 כף סויה בהירה
3 כפות שמן סויה
ההכנה:
1. משרים את אטריות האורז במים חמים כ-45 דקות ומסננים.
2. מחממים ווק לחום גבוה מאוד. מוסיפים את השמן, השום, רצועות העוף, הירקות, אטריות האורז, רוטב השעועית, החומץ, הסויה והסוכר לפי הסדר הנ"ל.
3. מקפיצים יחד ובוחשים כארבע דקות.
ההגשה:
מומלץ להגיש לצד חצי לימון וכוסברה טרייה קצוצה מעל.
יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מייל והשף ישיב בשמחה