גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


שלוקים

בית ספר חדש לברמנים, טעימות אלכוהוליות, סדנאות יין ועוד ניוז מבעבע מזירת האלכוהול המקומית

רותם רוזנטל | 15/8/2007 8:56 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
בתחילת חודש ספטמבר ייפתח בית הספר הראשון לברמנים במודיעין. המיזם הוא פרי שיתוף הפעולה של רשת בתי הספר לברמנים "זמן אמיתי" ורשת הברים האיריים "מרפי'ס".

הקורס הראשוני יציע 14 מפגשים של טעימות ותרגול. בהמשך צפויות סדנאות בנושאי ויסקי, קוקטיילים, קוניאק, יין, ועוד. על כל פנים, הקורס הראשון ייפתח ב-17 בספטמבר (לבני 18 ומעלה בלבד, כמובן).

אגב, כל אחד מהנרשמים יקבל כרטיס כניסה לאחת ההופעות שייערכו בימי ראשון בספטמבר בבר.

מרפי'ס, מרכז ישפרו, מודיעין. טל' לבירורים: 03-5185050
יקב עמק האלה. צילום: יחסי ציבור
יקב עמק האלה. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור
קולינרי

ביום ג', 21 באוגוסט, יתארח יקב עמק האלה לערב יינן במסעדת קולינרי.

במהלך הערב, יהיה ניתן לטעום את היינות החדשים של היקב. תוכלו לדגום שם סוביניון בלאן 2006, קברנה סירה 2004, מרלו 2003 ומוסקט קינוח 2003. כל משתתף יקבל במתנה בקבוק שמן זית שמיוצר

ביקב. יינן היקב, דורון רב הון, יעביר הרצאה במהלך הערב.

לצד היינות, יוגשו מנות של השפית מירית הראל: סלק ממולא בסביצ'ה דג ים; סלט רוקט, ענבים, קשיו ורוסטביף; פילה בס על מצע שעועית לבנה ומוס שוקולד בשלושה צבעים לקינוח (190 שקל למשתתף).

קולינרי, עמק רפאים 31, המושבה הגרמנית, ירושלים. טל': 02-5662671
יום ג', 21 באוגוסט, 19:30

בירדי

איש הבירה גדי דבירי יתחיל להעביר בחודש ספטמבר סדרת קורסים לבירה בבירדי – מרכז הבירה הנמצא בבעלותו.

הקורסים יימשכו בין שלושה לחמישה מפגשים וישלבו בין חומר תיאורטי והתנסות חווייתית. הרעיון שעומד מאחורי הסדנאות הוא לפתוח דלת לקהל הרחב לעולם הבירה.

במהלך הסדנאות, יתנסו המשתתפים בהכנת בירה על כל שלביה, הכרת חומרי הגלם, סיור במבשלת בירה וטעימות (330 שקל לקורס הבסיסי ו-490 שקל לקורס המקיף). פרטים נוספים תוכלו למצוא באתר הבית.

בירדי, היסוד 4, תל אביב. טל': 2330259–052

סוביניון בלאן ניו זילנדי, יקב ססלוב. צילום: יחסי ציבור
סוביניון בלאן ניו זילנדי, יקב ססלוב. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

ססלוב

ביום א', 19 באוגוסט, ב-19:30, יתארח היינן ברי ססלוב במסעדת פורטרהאוס. הארוחה תכלול שלוש מנות, ואלה ייטעמו על רקע ההסברים וההדרכה שיעניק ססלוב. במהלך הטעימה יוצעו היינות ססלוב סוביניון בלאן ניו-זילנד 2006, ססלוב אביב קברנה סוביניון 2006 וססלוב אדום מריאג' 2004.

בתפריט תוכלו למצוא מנות דוגמת טרטר פילה בקר עם קוביות סלרי, תבלינים, ביצת עין ושמן כמהין; אספרגוס בחמאת לבנדר ואנטריקוט זוגי בגודל 600 ג' (180 שקל לסועד). יש להזמין מקום מראש.

אגב, אירוע זה הוא יריית פתיחה בשורת אירועי יין שייערכו במסעדה. צפו לעדכונים.

פורטרהאוס, דרך בני דרור 8, איזור התעשייה תל מונד, תל מונד. טל': 09-7969666
יום א', 19 באוגוסט, 19:30

Wine&More

סניף הרצליה של רשת Wine&More עורך אירוע טעימות יין ואלכוהול ביום ה', 16 באוגוסט.

לצד מנות אוכל שונות שיוגשו במקום, תוכלו לטעום, בין היתר, יינות של יקב מאסי האיטלקי, ברינג'ר הקליפורני או רזומאונט האוסטרלי.

זאת, לצד טעימות של קטל 1, גלנמורנג'י ופיימוס גרוס. היינות יחולקו במהלך האירוע ללא תשלום, ואילו המשקאות האחרים ומנות האוכל יימכרו במחיר סמלי.

Wine&More, גלגלי הפלדה 11, הרצליה פיתוח. טל': 09-9573408
יום ה', 16 באוגוסט, 19:00-23:00

יקב צרעה. צילום: יחסי ציבור
יקב צרעה. צילום: יחסי ציבור יחצ

יקב צרעה

ביום ו', 17 באוגוסט, תיערך ביקב צרעה סדנת טרואר. כמשתמע מהשם, הסדנה תתמקד בהשפעת אזורי גידול שונים, האקלים ותנאי האדמה על טיב היין. את הסדנה יעבירו יינני היקב – רוני ג'יימס וערן פיק. 

הסדנה תתחיל בכרם שורש, שם יתמקדו ההסברים באופיו של הטרואר המאפיין את הרי ירושלים. משם יעברו המשתתפים ברכבים ליקב בצרעה, לטובת טעימת יינות התלווה בגבינות מחנות היקב. אגב, כרמי היקב נמצאים בשלושה בתי גידול – גבעת החלוקים, נווה אילן והרי יהודה – שהעניקו לסדרת היין של היקב את שמה.

הסדנה תתחיל ב-9:30 בבוקר, תימשך ארבע שעות ומחירה למשתתף הוא 95 שקל. יש להירשם מראש.

יקב צרעה, קיבוץ צרעה. טל': 02-9908261
יום ו', 17 באוגוסט, 9:30-13:30

איש הענבים. צילום: יחסי ציבור
איש הענבים. צילום: יחסי ציבור יחצ

איש הענבים

ביום ו', 17 באוגוסט, תיערך במרכז היין איש הענבים טעימה של היינות החדשים של יקב ברקן. הייננים אד זלצברג, יותם שרון, איתי להט ועירית בוקסר שנק יציגו את שנות הבציר החדשות.

לצד כיבוד קל תוכלו לטעום יינות לבנים דוגמת סוביניון בלאן ושרדונה, יינות אדומים מסדרת רזרב – וביניהם פיטואז', שיראז וקברנה – ועוד רבים אחרים (75 שקל, 50 שקל לחברי מועדון). ברכישת יין תקבלו זיכוי בגובה 20 שקל ובהחזרת כוס תקבלו זיכוי נוסף של 10 שקל.

איש הענבים, סמטת מזל שור 9, יפו. טל': 03-5180533

יקב רימון. צילום: יחסי ציבור
יקב רימון. צילום: יחסי ציבור יחצ

יקב רימון

לקראת ראש השנה, מציע יקב רימונים מכרם בן זמרה שבגליל אירועי טעימות במחסן של רוזנר בכפר סבא ובסניף טיב טעם בפולג.

האירוע ייערך ביום ו', 17 באוגוסט, ובמהלכו יוצעו יין קינוח מסדרת בלק לייבל, יין יבש מסדרת בלו לייבל ויין רימונים בסגנון פורט. מילה שלנו, אם אלכוהול מתקתק בטעם פירותי עז הוא כוס הוודקה שלכם, כדאי לבדוק את התוצרת.

שני האירועים ייערכו במקביל, הם פתוחים לקהל הרחב ואינם כרוכים בתשלום.

המחסן של רוזנר, יוחנן הסנדלר 2, כפר סבא. טל': 09-765333
טיב טעם, מתחם איקאה 2, א.ת פולג. טל': 09-8928111
יום ו', 17 באוגוסט, 10.00-15.00

Famouse Grouse. צילום: יחסי ציבור
Famouse Grouse. צילום: יחסי ציבור יחצ

Famouse Grouse

הוויסקי הסקוטי Famouse Grouse חוגג 207 שנים ביום ד', 22 באוגוסט.

לכבוד העניין, החל מהשעה 20:00, יימכר הוויסקי ב-17 שקל במקום ב-36 שקל ב-11 ברים ברחבי העיר תל אביב. את המבצע תוכלו לדגום בשני סניפי הסילון (קינג ג'ורג' 89, אבן גבירול 129), נורמה ג'ין (אליפלט 23), רוזה (דיזנגוף 265), סרגוס (המלאכה 8), ננוצ'קה (לילנבלום 28) ועוד.

Famouse Grouse, יום ד', 22 באוגוסט, 20:00 ואילך

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

אלכוהולי

חדשות מיקבי ישראל, מיקבי העולם, ומייבואני המשקאות האלכוהוליים. וגם אירועים וסדנאות

לכל הכתבות של אלכוהולי
  • עוד ב''אלכוהולי''

לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים