משמשים ממולאים בגבינת לבנה, צנובר וטימין לימוני
של רחל גרא
12 משמשים גדולים, מומלץ מזן ארומה קוט האיכותי, מגולענים וחצויים
4-3 כפיות צנובר
12 כדורים קטנים של גבינת לבנה שהושרתה בשמן זית וזעתר
12 ענפי טימין לימוני
לרוטב:
5 כפות שמן זית
4 כפות מיץ תפוזים
1 כף חומץ בלסמי
1 כף סילאן
1 פלפלון אדום חריף, נקי מגלעינים וקצוץ
קורט מלח גס
ההכנה:
1. טורפים בקערית את מרכיבי הרוטב.
2. שמים את חצאי המשמשים בתבנית אפייה שרופדה בנייר אפייה, ומניחים בכל מחצית משמש כמה גרגירי צנובר ועליהם כדור לבנה. נועצים בגבינה ענף טימין לימוני.
3. מזלפים על הגבינה מן הרוטב ומעבירים לתנור או גריל (ואפשר גם בטוסטר אובן) שחוממו לחום גבוה, למשך 3-2 דקות.
יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מיילוהשף ישיב בשמחה