גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


משמשים ממולאים בגבינת לבנה, צנובר וטימין לימוני

של רחל גרא

nrg מעריב | 8/8/2007 8:31 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
12 משמשים גדולים, מומלץ מזן ארומה קוט האיכותי, מגולענים וחצויים
4-3 כפיות צנובר
12 כדורים קטנים של גבינת לבנה שהושרתה בשמן זית וזעתר
12 ענפי טימין לימוני

לרוטב:
5 כפות שמן זית
4 כפות מיץ תפוזים
1 כף חומץ בלסמי
1 כף סילאן
1 פלפלון אדום חריף, נקי מגלעינים וקצוץ
קורט מלח גס

ההכנה:
1. טורפים בקערית את מרכיבי הרוטב.
2. שמים את חצאי המשמשים בתבנית אפייה שרופדה בנייר אפייה, ומניחים בכל מחצית משמש כמה גרגירי צנובר ועליהם כדור לבנה. נועצים בגבינה ענף טימין לימוני.
3. מזלפים על הגבינה מן הרוטב ומעבירים לתנור או גריל (ואפשר גם בטוסטר אובן) שחוממו לחום גבוה, למשך 3-2 דקות.

יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מיילוהשף ישיב בשמחה

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים