עוגיות פנפורטה
של ברי אסייג, לחם טאטי
2 ביצים
3/4 כוס קמח
3/4 כוס סוכר לבן
1.5 כף דבש
2 כפות פפאיה מיובשת
1 כף תאנה מיובשת
1 פלח אננס מיובש
1 כף צימוקים
1 כף חמוציות מיובשות
חופן אגוז מלך
חופן שקד שלם
ההכנה:
1. מערבבים את החומרים במיקסר או ידנית, עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מעבירים לתבנית "אינגליש קייק" (באורך 30 ס"מ).
3. אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
4. מקררים ופורסים לפרוסות דקות בעובי 2-3 מ"מ.
5. מסדרים על מגש ואופים בתנור שחומם מראש ל- 130 מעלות במשך חצי שעה.
יש לם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מייל והשף ישמח לענות