גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


עוגיות פנפורטה

של ברי אסייג, לחם טאטי

nrg מעריב | 9/8/2007 8:04 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
2  ביצים
3/4 כוס קמח
3/4 כוס סוכר לבן
1.5 כף דבש
2 כפות פפאיה מיובשת
1 כף תאנה מיובשת
1 פלח אננס מיובש
1 כף צימוקים
1 כף  חמוציות מיובשות
חופן אגוז מלך
חופן שקד שלם

ההכנה:
1. מערבבים את החומרים במיקסר או ידנית, עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מעבירים לתבנית "אינגליש קייק" (באורך 30 ס"מ).
3. אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
4. מקררים ופורסים לפרוסות דקות בעובי 2-3 מ"מ.
5. מסדרים על מגש ואופים בתנור שחומם מראש ל- 130 מעלות במשך חצי שעה.

יש לם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מייל והשף ישמח לענות

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים