סלט פירות יער עם יוגורט עזים ודבש
של אביטל סבג-חורש
2 גביעי שמנת עזים
2 גביעי יוגורט צאן סמיך
2 כוסות פטל טרי או דובדבנים ללא חרצנים
4 כפיות דבש
ההכנה:
1. שוטפים היטב את הפירות.
2. מערבבים את השמנת עם היוגורט.
3. מניחים בכוס יין גבוהה שכבה של הפרי ומעליה שכבה של היוגורט. יוצקים חצי כפית דבש, וחוזרים על אותן פעולות בשכבה השנייה.
4. מסיימים בפרי לקישוט ומעל מזליפים חצי כפית דבש.
יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מייל והשף ישיב בשמחה