סלט טונה אדומה צרובה
של שף ולרי אליזרוב, לחם ארז
80 גרם טונה אדומה
כף תערובת שומשום ושומר
80 גרם רצועות פפאיה
2 מלפפונים ירוקים
כוס נבטים סיניים
3 בצלים ירוקים קצוצים
חופן עלי נענע
חופן עלי בזיליקום
כף שומשום קלוי
פלפל ומלח
2 כפות רוטב ויניגרט שומשום
ההכנה:
1. מניחים בקערה את הפפאיה, בצל, נבטים, מלפפון, עלי נענע ובזיליקום ומערבבים.
2. טובלים את נתח הטונה האדומה בתערובת שומשום ושומר מכל הצדדים, ממליחים ומפלפלים.
3. צורבים את הטונה דקה מכל צד .
4. יוצקים את רוטב הוויניגרט על הסלט ומערבבים.
5. פורסים את הטונה לפרוסות ומסדרים מעל.
6. זורים שומשום קלוי ומגישים.
יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מיילוהשף ישיב בשמחה