כנפי עוף
של שף אדי לוגסי, מסעדת סנטה-פה
20 כנפיים, חצויות ונקיות
פלפל לבן
מלח דק
פפריקה מתוקה
שמן סויה
לרוטב כנפיים:
2 כוסות רוטב צ'ילי מתוק
1/2 כוס קונפיטורת בצל (ניתן להכין בבית או להשיג במרכולים)
כפית צ'ילי צ'יפוטלה
1/4 כוס רוטב ברביקיו
ההכנה:
1. מערבבים את הכנפיים עם כל התבלינים, משמנים קלות ומסננים את הרוטב.
2. מעבירים לתבנית התנור ומסדרים בשכבה אחידה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך 40 דקות ומערבבים פעם אחת באמצע האפייה.
3. לפני הגשה מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק, עד לקבלת מרקם קריספי (או צבע חום כהה).
ההכנת הרוטב:
מערבבים את כל החומרים יחד וטוחנים עד לקבלת מחית אחידה.
חיבור המנה:
1. מחממים את הרוטב בזמן שמטגנים את הכנפיים. כשהכנפיים מוכנות, מערבבים אותן בקערה גדולה עם הרוטב.
2. מומלץ להגיש עם מקלות ירקות ומטבל רוקפור.
יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מיילוהשף ישיב בשמחה