גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


כנפי עוף

של שף אדי לוגסי, מסעדת סנטה-פה

nrg מעריב | 17/6/2007 8:19 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-4 מנות:
20 כנפיים, חצויות ונקיות
פלפל לבן
מלח דק
פפריקה מתוקה
שמן סויה

לרוטב כנפיים:
2 כוסות רוטב צ'ילי מתוק
1/2 כוס קונפיטורת בצל (ניתן להכין בבית או להשיג במרכולים)
כפית צ'ילי צ'יפוטלה
1/4 כוס רוטב ברביקיו

ההכנה:
1. מערבבים את הכנפיים עם כל התבלינים, משמנים קלות ומסננים את הרוטב.
2. מעבירים לתבנית התנור ומסדרים בשכבה אחידה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך 40 דקות ומערבבים פעם אחת באמצע האפייה.
3. לפני הגשה מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק, עד לקבלת מרקם קריספי (או צבע חום כהה).

ההכנת הרוטב:
מערבבים את כל החומרים יחד וטוחנים עד לקבלת מחית אחידה.

חיבור המנה:
1. מחממים את הרוטב בזמן שמטגנים את הכנפיים. כשהכנפיים מוכנות, מערבבים אותן בקערה גדולה עם הרוטב.
2. מומלץ להגיש עם מקלות ירקות ומטבל רוקפור.

יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מיילוהשף ישיב בשמחה

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים