מרק חלב קוקוס וטפיוקה עם פירות טריים
של לילך גרמן
1/2 כוס גרגירי טפיוקה
4 כוסות מים
1 כוס סוכר
3/4 כוס חלב קוקוס
פירות טריים חתוכים כגון: פפאיה, ענבים, מנגו
קרח כתוש להגשה
ההכנה:
1. מבשלים את הטפיוקה בסיר עם מים, סוכר וחלב קוקוס על אש קטנה במשך 25 דקות. מערבבים מדי פעם.
2. מצננים במקרר במשך שלוש שעות.
3. מוסיפים את הפירות הטריים והקרח כתוש ומגישים.
יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מייל והשף ישיב בשמחה