גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


שיפודי שקדי עגל על מקל סוס, סלסה דובדבנים וצ'ילי

של ארז קומורובסקי, "לחם ארז"

nrg מעריב | 24/5/2007 12:56 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
1.5 כוסות דובדבנים מגולענים
4 פלפלי צ'ילי אדומים טריים
10 עלי בזיליקום
1 כף דבש
מלח ים גס
1 כפית קליפת לימון מגוררת
1 כוס שמן זית
1/2 קילו שקדי עגל מנוקים
10 מקלות סוס (להשיג בחנויות תבלינים)
פלפל שחור טחון טרי
מיץ מלימון אחד

ההכנה:
1. מדליקים גריל פחמים.
2. קוצצים את הדובדבנים, הצ'ילי והבזיליקום. מוסיפים את הדבש, מעט מלח, קליפת הלימון וחצי כוס שמן זית.
3. חותכים את שקדי העגל לקוביות ומשפדים על מקלות הסוס.
4. מורחים כל שיפוד בשמן זית וקולים על הגריל החם, דקה מכל צד.
5. מתבלים במלח ים גס והמון פלפל שחור.
6. מניחים את השיפודים על צלחת הגשה, סוחטים מעל מיץ לימון ומגישים עם סלסת הדובדבנים.

יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מייל והשף ישיב בשמחה

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים