גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פלחי תפוזים ותותים ברוטב בלסמי

של רות יולס, גורמה

nrg מעריב | 8/5/2007 11:16 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-6 מנות:
 4 תפוזים
3/4 כוס חומץ בלסמי
1/3 כוס שמנת מתוקה
4 כפיות סוכר
1 כוס תותי שדה חתוכים לרבעים

ההכנה:
1. בסכין חדה קולפים את התפוזים, כולל השכבה הלבנה.
2. פורסים לפלחים דקיקים. פורסים גם את התותים לפרוסות דקות.
3. בסיר קטן על להבה בינונית מערבבים את החומץ, השמנת והסוכר עד שהתערובת מסמיכה, במשך שמונה דקות לערך.
4. מסדרים את פלחי התפוזים והתותים בשורות על צלחות הגשה אישיות, יוצקים למעלה את הרוטב החם (או מגישים את הרוטב בכלי נפרד), ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים