גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קוקי סאן ז'אק ברוטב חמאה ואוזו

של אלון גונן, מסעדת אל-בריו

nrg מעריב | 4/5/2007 8:17 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל- 4 מנות:
8 קוקי סאן ז'אק חצויים לרוחב
50 גר' חמאה
שוט אוזו
חופן עשבי תיבול טריים
מיץ מלימון שלם

ההכנה:
1. מחממים מחבת טפלון וממיסים את החמאה.
2. מוסיפים את בשר הצדפות ומביאים לבעבוע של  החמאה.
3. מוסיפים עשבי תיבול ואת מיץ הלימון ומביאים לרתיחה.
4. מוזגים את האוזו ומשלהבים למספר שניות.
5. מניחים את התבשיל על צדפה גדולה בתוך קערת חרס ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים