גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


אוסובוקו לבן עם ירקות שורש

של אדי לוגסי, מסעדת סנטה פה

nrg מעריב | 29/4/2007 8:37 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-6 מנות:
6 יחידות אוסובוקו לבן
1 יחידה כרישה מקולפת, שטופה וחתוכה ברוחב 5 ס"מ
6 גזרים מקולפים חצויים
4 גבעולי סלרי
6 בצלים לבנים קטנים מקולפים
1 כפית פלפל צ'יפוטלה
1 ליטר ציר בקר (אפשר להשתמש במשחת ציר בקר)
70 גרם שום כתוש
¼  כוס טקילה
מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם

ההכנה:
1. מסדרים בתבנית גבוהה את האוסובוקו ומפזרים מעליו את כל הירקות, הנוזלים, השום והצ'יפוטלה.
2. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך חצי שעה.
3. מוציאים את המגש, מערבבים הכל בעדינות (על מנת שלא לפגוע בירקות) ומחזירים לתנור לחצי שעה נוספת.
4. לאחר חצי שעה מוציאים שוב את המגש ומערבבים הכל בעדינות ומחזירים לתנור לחצי שעה נוספת.
5. מוציאים את המגש, מכסים את האוסובוקו בנייר כסף ומחזירים לתנור לשעה עד שעה וחצי בחום של  150 מעלות.
6. מסדרים יפה בצלחת הגשה אוסובוקו עם ירקות השורש. מומלץ להגיש עם פירה בטטה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים