גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלט כרפס, לימונים ופירות יבשים

של סיגל לוי, בית האירועים סטואה

nrg מעריב | 29/3/2007 8:09 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
1 חבילה סלרי אמריקאי ללא העלים
פרוסות דקות מחצי לימון (כולל הקליפה)
50 גר' צימוקים
50 גר' פרוסות שזיפים יבשים
50 גר' אצבעות בוטנים קלויים
50 גר' אגוזי מלך קלויים
1 כפית סילאן
מיץ לימון
שמן זית
מלח ופלפל לבן

ההכנה:
1. פורסים את גבעולי הסלרי לפרוסות דקות.
2.  מוסיפים את הלימונים, הפירות, האגוזים והסילאן ומערבבים.
3.  מתבלים לפי הטעם בלימון שמן זית ומלח ופלפל לבן.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים