סלט כרפס, לימונים ופירות יבשים
של סיגל לוי, בית האירועים סטואה
1 חבילה סלרי אמריקאי ללא העלים
פרוסות דקות מחצי לימון (כולל הקליפה)
50 גר' צימוקים
50 גר' פרוסות שזיפים יבשים
50 גר' אצבעות בוטנים קלויים
50 גר' אגוזי מלך קלויים
1 כפית סילאן
מיץ לימון
שמן זית
מלח ופלפל לבן
ההכנה:
1. פורסים את גבעולי הסלרי לפרוסות דקות.
2. מוסיפים את הלימונים, הפירות, האגוזים והסילאן ומערבבים.
3. מתבלים לפי הטעם בלימון שמן זית ומלח ופלפל לבן.