גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


שורש סלרי ממולא

של שף איליי תומר, מסעדת רוני ג'יימס

nrg מעריב | 21/3/2007 8:44 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
שורש סלרי גדול, מקולף וחצוי לשניים
200 גר' דלעת
2 פרוסות עגבניה ללא הגרעינים
2 פטריות פורטבלו גדולות
2 פרוסות גבינת סנט מור
שמן זית
טימין
חצי לימון
פלפל שחור גרוס
מלח

ההכנה:
1. מחממים תנור ל-250 מעלות.
2. מבשלים את שורש הסלרי במים ומלח, עד שהוא מתרכך.
3. חותכים את הדלעת לארבע קוביות, מתבלים במעט שמן זית, פלפל גרוס, מלח גס, עלי טימין ומיץ מחצי לימון.
4. מכניסים את קוביות הדלעת לתנור לעשרים דקות עד שהן משחימות. מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ומשאירים לעוד חצי שעה, עד שהן מתרככות לגמרי.
4. מלהיטים מחבת עם מעט שמן זית, מטגנים את פטריות הפורטבלו ואת פרוסות העגבניה עד להשחמה.
5. מצננים את שורש הסלרי, ומרוקנים עם כפית את רוב התוכן. מתבלים את הקעריות שנוצרו במעט מלח פלפל ומיץ לימון.
6. מפוררים את הדלעת, מניחים חצי מהכמות בכל שורש סלרי, מעל מניחים את העגבניה, מתבלים אותה מעט, ומניחים מעל את פרוסת הסנט מור.
7. מכניסים לתנור לחמש דקות, עד שגבינת הסנט מור מותכת על המנה.
8. על צלחת מניחים את פטריית הפורטבלו, מתבלים אותה מעט בשמן זית, מלח ופלפל גרוס.
9. מניחים מעל את חצי שורש הסלרי הממולא.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים