גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


שרלוטה שוקולד קפואה

של מירי ליבוביץ' שרוסטר, מתוך הספר אוכל רומני מבית טוב

nrg מעריב | 16/3/2007 8:25 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות קקאו
3 כפות חלב
200 גרם חמאה
¾ כוס סוכר
3 ביצים
250 גרם גבינה לבנה 9%
200 גרם בישקוטים

ההכנה:
1. בסיר קטן ממיסים על אש קטנה חצי כוס סוכר עם החלב, תוך כדי בחישה מתמדת.
2. מוסיפים את הקקאו, שוקולד שבור לקוביות, וחמאה.
3. מניחים בצד להתקרר.
4. מוסיפים בהדרגה את שלושת החלמונים, אחד אחרי השני, וגביע גבינה. מערבבים היטב ליצירת בלילה אחידה.
5. מקציפים במיקסר את החלבונים במהירות גבוהה, ומוסיפים בהדרגה רבע כוס סוכר, עד לקבלת קצף יציב מאוד.
6. מבליעים את קצף הביצים בקרם השוקולד בתנועות קיפול עדינות.
7. טובלים בישקוטים ברום או בחלב ומרפדים בעזרתם תבנית קפיצית מס' 24, בתחתית ובדפנות.
8. מוזגים מעל הבישקוטים שבתבנית את קרם השוקולד, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים להקפאה.
9. מפזרים מעל השרלוטה אבקת קקאו דרך מסננת.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים