גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מרק בטטה

של ישראל שביט ממשק שביט

nrg מעריב | 15/3/2007 9:21 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-6 מנות:
1 ק"ג בטטה קלופה וקצוצה
1 בצל קצוץ
5 כוסות מרק ירקות צח
שלושת רבעי כוס שמנת מתוקה
מלח פלפל לבן ואגוז מוסקט
60 גר' חמאה

ההכנה:
1. מחממים את החמאה בסיר, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שנוצרת בו שקיפות.
2. מוסיפים את הבטטה ואת מרק הירקות, ממשיכים לבשל עד שהבטטה מתרככת.
3. מעבדים במעבד מזון עד שנוצרת תערובת חלקה.
4.  מוסיפים תבלינים לפי הטעם.
5. מחזירים לסיר.
6. מחממים את המרק על אש קטנה ומוסיפים את השמנת המתוקה תוך כדי חימום.
7. מגישים עם עיטור שמנת מתוקה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים