גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קדרת בשר עם שומר ופטריות

של אלינוער רבין, מתוך הספר "קל ובריא"

nrg מעריב | 14/3/2007 8:39 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
350 קלוריות למנה

החומרים ל-6 מנות:
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
1 כף קמח
1 כף שמן חמניות
3 בצלים קטנים חתוכים לרבעים
4 גזרים פרוסים לטבעות עבות
 2 עגבניות חתוכות לרבעים
2-3 פקעות שומר
6 שיני שום שלמות וקלופות
צרור עשבי תיבול: תימין, מעט רוזמרין ופטרוזיליה
1 כוס יין אדום
מלח גס ופלפל שחור גס
250 ג' פטריות שמפיניון בינוניות חצויות

ההכנה:
1. מייבשים את הבשר במגבות נייר ומפזרים עליו את הקמח.
2. מחממים היטב את השמן בסיר כבד ומטגנים את הבצלים על אש גבוהה, עד שצבעם זהוב. מוסיפים את הבשר ומשחימים מכל הצדדים תוך בחישה בכף עץ. מוסיפים את הגזר והעגבניות.
3. חוצים את השומר, מרחיקים את המרכז הקשה וחותכים לפרוסות עבות, מוסיפים לסיר יחד עם שיני השום וצרור עשבי התיבול, מבשלים מספר דקות תוך בחישה.
4. מחממים את היין במיקרוגל ומוסיפים לסיר, מכסים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
5. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפטריות ומבשלים רבע שעה נוספת.
6. מתאים להגיש עם אורז לבן.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים