ברוסקטה של סנט מור ואנשובי
של שף איליי תומר ממסעדת רוני ג'יימס
3 פרוסות ג'בטה, ללא הקרום
3 פרוסות גבינת סנט מור
3 פטריות פורטבלו גדולות
חצי כוס רוטב פסטו
6 נתחי פילה אנשובי
3 פרוסות עגבניה, ללא זרעים
ביצה אחת
שמן לטיגון
כוס פירורי לחם
ההכנה:
1. קולים את הלחם למשך חצי דקה בתנור חם ומוציאים.
2. מחממים מחבת ומטגנים במעט שמן זית את הפטריות והעגבניות.
3. טובלים את פרוסות הגבינה בביצה, מצפים בפרורי לחם ומטגנים עד להזהבה, וסופגים את השמן הנותר.
4. מורחים מעט פסטו על הלחם הקלוי, מניחים מעל את הפטריה.
5. מורחים שוב בפסטו, ועליו מניחים את העגבניה.
6. מטבלים במעט מלח פלפל ושמן זית, ומניחים מעל הכל את פרוסות הגבינה המוזהבת.
5. מקשטים בבזיליקום קצוץ ופילה אנשובי.