גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מלבי

של גדעון קסה, רשת אווזי

nrg מעריב | 2/3/2007 8:27 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל - 6 מנות:
למלבי:
500 גר' קצפת צמחית
80 גר' קורנפלור
500 מ"ל מים (כמעט שתי כוסות)
10 כפות סוכר
2 כפות מי ורדים (או מי שושנים)
6 תבניות אישיות של 150 גר'

לסירופ:
2/3 כוס סוכר
1/2 כוס מים
1 כפית מי ורדים
1 כפית צבע מאכל אדום

לקישוט:
100 גר' בוטנים קצוצים גס
100 גר' שבבי קוקוס

ההכנה:
המלבי:
1. יוצקים לתוך סיר (שנפחו 2 - 3 ליטר) את הקצפת, הסוכר, הקורנפלור ומי הורדים.
2. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה, ממשיכים לערבב במשך דקה - שתיים ומכבים את האש.
3. מוזגים לתוך התבניות האישיות.
4. מכניסים למקרר למשך 45 דקות.

הסירופ:
1. יוצקים לתוך סיר קטן את הסוכר, המים, מי הורדים וצבע המאכל.
2. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה, בזהירות. מורידים מהאש לאחר מס' דקות.
3. מגישים את הסירופ קר.

הקישוט:
1. מפזרים במחבת את הבוטנים ושבבי הקוקוס.
2. מערבבים כל כמה שניות, עד שהתערובת הופכת לזהובה. מורידים מהאש.

ההגשה:
1. הופכים את המלבי על צלחת.
2. בוזקים את הסירופ מעל.
3. מפזרים את תערובת הבוטנים ושבבי הקוקוס הקלויים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים