גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלט פטריות וקישואים חם

של אלינוער רבין, מתוך הספר "קל ובריא"

nrg מעריב | 26/2/2007 8:16 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
75 קלוריות למנה

החומרים ל - 8 סועדים:
25 ג' חמאה
1 ק"ג קישואים קטנים, פרוסים לאורך בעובי ½ ס"מ
250 ג' פטריות ירדן פרוסות בעובי 1 ס"מ
250 ג' פטריות שמפיניון חצויות
1 כפית שמן שומשום
1 כף רוטב סויה קל
1 כף מיץ לימון
2 כפות שומשום קלוי
מלח ופלפל שחור גרוס גס

ההכנה:
1. מחממים היטב מחבת טפלון גדולה או ווק, מוסיפים את החמאה ומטגנים את הקישואים משני הצדדים על אש גבוהה, במשך 2 - 3 דקות.
2. מוסיפים את פטריות הירדן ומטגנים במשך שתי דקות נוספות.
3. מפזרים מעל את חצאי השמפיניון, מזליפים את שמן השומשום, הסויה ומיץ הלימון ומבשלים במשך שתי דקות נוספות.
4. שומרים כל הזמן על אש גבוהה ועל בחישה עדינה.
5. מסירים מהאש, מפזרים מעל את השומשום הקלוי ומתבלים במלח ופלפל. מגישים מיד.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים