גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלט שרימפס וערמונים עם ג'לי עגבניות ווניל

של יוסי שטרית, שף מסעדת Violet

nrg מעריב | 23/2/2007 8:37 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-4 סועדים:
לג'לי עגבניות ווניל:
250 גר' מיץ מעגבניות טריות סחוטות (מסונן)
½ מקל וניל מרוקן מתוכנו
קורט מלח
4 עלי ג'לטין מושרים במים קרים

לסלט קר של שרימפס:
2 תפו"א סגולים, מבושלים במים ומקוררים, פרוסים לעיגולים
8 ג'מבו שרימפס טריים, חלוטים במים ומעט חומץ, פרוסים לפרוסות עבות
6 ערמונים קלויים, קלופים ופרוסים דק
זרעי עגבניות משתי עגבניות
כף עירית קצוצה
מיץ מחצי לימון
3 - 4 כפות שמן זית
מלח, פלפל

לאיולי עם חומץ אגוזים:
2 חלמונים
כפית חרדל דיז'ון
קורט מלח ים
2 כפיות מיץ לימון
כפית חומץ אגוזים
100 גר' שמן זית
100 גר' שמן קנולה או חמניות
חצי שן שום קצוצה

ההכנה:
הג'לי:
1. מחממים את מיץ העגבניות יחד עם מקל וניל ומלח ל - 60 מעלות.
2. לאחר החימום מוסיפים פנימה את עלי הג'לטין (ללא המים), טורפים, מסננים ויוצקים לתוך תבניות אישיות. לקרר.

הסלט הקר:
מערבבים את כל החומרים למעט הערמונים וזרעי העגבניות.

לאיולי עם חומץ אגוזים:
1. מקציפים חלמונים, חרדל, מלח, מיץ לימון, חומץ ושום במטרפה.
2. מזליפים בקצב איטי את השמנים.

הרכבת המנה:
1. מניחים בצלחת את הג'לי ומעל את הסלט שרימפס.
2.  מטפטפים על הסלט מעט מהאיולי. מעליו זורעים את זרעי העגבניות והערמונים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים